Извънредните парламентарни избори са най-доброто. Това заяви депутатът от ГЕРБ

...
Извънредните парламентарни избори са най-доброто. Това заяви депутатът от ГЕРБ
Коментари Харесай

На опозицията й е тъжно и иска избори

Извънредните парламентарни избори са най-хубавото. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Кирил Ананиев преди бюджетна комисия в коментар за обстановката в страната. Нека да изчакаме диалозите сред четирите партии под управлението на Българска социалистическа партия и тогава ще разберем какво се случва, посочи той.

Съпартиецът му Александър Иванов е уверен, че договарящите за държавно управление няма да намерят общ език . Ние считаме, че мандатът на този парламент е привършен, посочи той. Нямало съгласие сред партиите и продължавали да си чертаят червени линии. ГЕРБ недоумяват по какъв начин като поръчител за ръководството се залагала личността на Бойко Рашков.

Припомняме Като следя в профил не виждам хубави неща, показа и Йордан Цонев от Движение за права и свободи. Според него откакто един управнически модел се разпада, трябвало да се търси различен. Защо и кой скапе управническия модел, недоумява той. Властта се разпаднала, тъй като една част от ръководещите сякаш били мафия, а другите не.

Сега стартират договаряния сред мафията и немафията, акцентира Цонев. Щеше да е забавно, в случай че беше спектакъл, сподели депутатът. Тъжно е, показа той.
 Експедитивен диалог на Асен Василев с Българска социалистическа партия
Експедитивен диалог на Асен Василев с Българска социалистическа партия

Започнаха договарянията за кабинет с третия мандат
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР