Изцяло новия модел Субару XV, представен през тази година в

...
Изцяло новия модел Субару XV, представен през тази година в
Коментари Харесай

В София дойде първото "Субару", използващо новата платформа на концерна

Изцяло новия модел " Субару " XV, показан през тази година в Женева и първи модел в Европа, конструиран на новата световна платформа на марката, е главният акцент на щанда на компанията на софийския автосалон. Моделът е екипиран с набор системи за сигурност, обединени под името EyeSight.

Сред тях са система за автоматизирано прекъсване при заплаха от удар, адаптивен круиз надзор и помощник за съблюдаване на лентата. Другото ново съоръжение, обвързвано с избягването на произшествия, е сигнализацията при доближаване на автомобил или човек при маневри на заден ход.
 В София пристигна първото
© Пресцентър на автосалона

" Субару " XV се предлага с напълно нова версия на 2.0-литровия 4-цилиндров боксер мотор с непосредствено впръскване на горивото. Тя има мощ 156 конски сили, а тежестта на мотора е понижено с 12 кг.
 В София пристигна първото
© Георги Пауновски

Базовият мотор е 1.6-литров със 114 коня. Преработената вариаторна трансмисия към този момент се предлага общоприетоо с X-Mode, с цел да обезпечи още по-добро ръководство на колелата при хлъзгави повърхности и стръмни скатове. При изработването и тежестта е било понижено с съвсем 8 кг.
 Субару WRX STI
© Пресцентър на автосалона

Субару WRX STI

На щанда на " Субару " могат да се видят още три модела от моделна година 2018. Дни след представянето им на ревюто във Франкфурт в Сохия участват спортния модел WRX STI, обновеният " Леворг " и " Форестър " XT.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Автосалон София (80)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР