Изцяло българска съдийска бригада ще ръководи Европейската квалификация в група

...
Изцяло българска съдийска бригада ще ръководи Европейската квалификация в група
Коментари Харесай

Българска съдийска бригада ще ръководи евроквалификацията между Уелс и Армения

Изцяло българска съдийска бригада ще управлява Европейската подготовка в група D сред Уелс и Армения, която ще се играе на 16-и юни (петък) на Кардиф Сити Стейдиъм.

Главен арбитър ще бъде арбитър номер 1 у нас Георги Кабаков, а негови помощници ще бъдат Мартин Маргаритов и Диян Вълков, с които той управлява мачове у и в чужбина. Радослав Гидженов от Пловдив е назначен за четвърти арбитър.

Двама българи ще бъдат и зад мониторите като съдии по видеоповторенията (ВАР). Драгомир Драганов ще бъдe главен ВАР-съдия, а Ивайло Стоянов се връща на интернационалната сцена като асистент-ВАР. За финален път напълно български съдийски екип плюс ВАР-съдии имаше на мача от шампионата Лига на Нациите сред Босна и Херцеговина и Финландия.

Дежурен пратеник на УЕФА за срещата в Кардиф е Олег Харламов от Естония. Нийл Бари от Англия ще дава оценки на българските арбитри.

След първите мачове Уелс има четири точки от две срещи, а Армения започва с проваляне 1:2 от Турция на собствен терен.

Още едно българско предопределение има в УЕФА. Бившият член на изпълкома и зам.председател на Съдийската комисия Иван Леков ще бъде пратеник на централата на мача от Group J Люксембург – Лихтенщайн.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР