Изтребител Су-27 от дежурните сили за противовъздушна отбрана на Южния

...
Изтребител Су-27 от дежурните сили за противовъздушна отбрана на Южния
Коментари Харесай

Су-27 прихвана разузнавач на САЩ над Черно море

Изтребител Су-27 от дежурните сили за противовъздушна защита на Южния боен окръг на Русия бе вдигнат във въздуха, с цел да прихване американския разследващ аероплан Р-8А Poseidon, който прелетя над неутралните води на Черно море и се приближи до границата на Руската федерация. Това заяви в петък пресслужбата на Министерството на защитата в Москва.

" За да прихване задачата, изтребителят Су-27 от Противовъздушна отбрана на Южния боен окръг беше вдигнат във въздуха ", споделят от военното ведомство.

Министерството на защитата акцентира, че екипажът на съветския изтребител " наближи на безвредно разстояние въздушния обект, разпознава го като американски разследващ аероплан Р-8А Poseidon, който незабавно промени посоката на полета отвън държавната граница на Руската федерация. "

В същото време Су-27 се съобрази с интернационалните правила за потребление на въздушното пространство и след привършване на задачата се върна на летището, където е основан.

В средата на юни съветски изтребители Су-27 излетяха за прихващане на стратегически бомбардировачи на военновъздушните сили на Съединени американски щати, които се приближаваха към държавната граница на Руската федерация от Черно и Балтийско море, показва ТАСС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР