Изтребител се разби в района на авиобаза Безмер вчера. Пилотът

...
Изтребител се разби в района на авиобаза Безмер вчера. Пилотът
Коментари Харесай

Втори ден мъгла около катастрофиралия Су-25, как е пилотът

Изтребител се разруши в региона на авиобаза Безмер през вчерашния ден. Пилотът на машината Су-25 е съумял да катапултира. Той е отвън заплаха, само че положението му занапред ще се прецизира, оповестява от ВМА, представени от бТВ.

Докато се схванат аргументите за случая, всички военни самолети Су-25 са спрени, те няма да летят. 8 от тях бяха ремонтирани и осъвременени по контракт от 2018 година в Беларус и се върнаха едвам предходната година. Договорът е за близо 90 милиона лв..
-->
Причините за случая към момента не са ясни, чака се да бъдат оповестени на по-късен стадий. Вчера на специфичен брифинг в авиобаза " Безмер " служебният министър на защитата съобщи, че каквато и версия да се появи в общественото пространство, е нечиста сделка, напомня Българска национална телевизия.

За благополучие катапултът е сработил и водачът е съумял да се избави. Парашутът също се е отворил, защото през вчерашния ден се появиха информации, че не е сработил. Полк. Пейо Дончев е 49 години и с богат професионален опит. Има зад тила си над 750 часа полети.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР