Източници от Instagram споделиха важна новина с портала Axios, от

...
Източници от Instagram споделиха важна новина с портала Axios, от
Коментари Харесай

Все още няма да има директна реклама в Threads, но ще се появят инструменти за брандиране на съдържанието

Източници от Instagram споделиха значима вест с портала Axios, от която стана известно, че компанията не има намерение да прибавя рекламни детайли към неотдавна стартиралата обществена мрежа Threads. Последната към този момент завоюва над 100 милиона консуматори за по-малко от седмица, само че Meta твърди, че аудиторията на плана към момента не е достигнала „ сериозната маса “ за стартиране на реклами. Въпреки това, Threads ще продължи да ползва обичайните за Instagram принадлежности за брандирано наличие.

Въпреки че такива принадлежности към момента не са налични в платформата Threads, съгласно Axios, екипът на Instagram към този момент работи, с цел да ги направи налични за марките допустимо най-скоро. Същевременно, платеното наличие би трябвало да бъде маркирано с хаштагове или текстови споменавания.

Появи се също информация, че в Threads ще бъде внедрено маркиране на обвързваните с държавните органи запаси. Преди това ръководителите на Meta и Instagram неведнъж съобщаваха, че Threads ще бъде доста по-„ другарска “ обществена мрежа от Twitter и на новините и политическите тематики ще се обръща допустимо минимум внимание.

И най-после, съгласно Axios, политиката, съгласно която изявленията се оферират на потребителя не в последователен ред, а въз основа на логаритми, е съзнателно определена и ще продължи ида се ползва и в бъдеще. Алгоритмичните рекомендации се практикуват и във Фейсбук и Instagram, тъй че същата скица за транслация на наличието ще п продължи да се ползва и в Threads.

Всичко това може да сложи едни и същи марки или обществени персони в извънредно неловко състояние. Например, един от тях може да разгласява този или оня пост сутринта, след което ще се случи огромно или даже трагично събитие. Във емисията изявленията ще се демонстрират „ не по ред “, без значение от датата на издание, вследствие на което трагичната новинарска обява може да бъде последвана от обява с изцяло неуместно наличие. Същевременно, създателят няма да бъде отговорен за това, само че гневът на читателите може да падне върху него.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР