Източници, близки до ситуацията, твърдят, че 83-годишният Ал Пачино не

...
Източници, близки до ситуацията, твърдят, че 83-годишният Ал Пачино не
Коментари Харесай

Ал Пачино, 83г., поиска тест за бащинство, не вярвал, че може да забремени Нур Алфала, 29г.

Източници, близки до обстановката, настояват, че 83-годишният Ал Пачино не е вярвал, че е съумял да забремени 29-годишната си другарка или някой различен, и е изискал тя да направи тест за бащинство, с цел да потвърди, че детето е негово, заяви TMZ в четвъртък.

Източниците настояват, че артистът от „ Кръстникът “ има медицински проблеми, които нормално биха попречили на мъж да забремени жена.

Пачино се съмнявал, че бебето е негово и изискал ДНК тест. Алфалла мина през теста, който потвърди, че той е бащата на детето й.

Звездата от „ Лицето с белег “ явно не е имал визия, че чака допреди два месеца и се твърди, че е бил „ шокиран “, когато е схванал, че ще посрещне четвъртото си дете.

Пачино към този момент споделя щерка Джули, на 33, с Ян Тарант, както и близнаците Оливия и Антон, на 22, с Бевърли Д’Анджело. Междувременно това наподобява е първото дете на Алфала.

Неговият сътрудник от " Ирландецът " Робърт де Ниро - който преди малко посрещна седмото си дете с партньорката си Тифани Чен - показа поддръжката си за холивудския си другар.

„ Той е няколко години по-възрастен от мен “, сподели 79-годишният Де Ниро пред Хода Котб в предаването „ Днес “ в четвъртък, добавяйки: „ Бог да го благослови “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР