Ивайло Чочев призна, че не е щастлив от факта, че

...
Ивайло Чочев призна, че не е щастлив от факта, че
Коментари Харесай

Ивайло Чочев: Чакам моите шансове, срещу ЦСКА ни очаква труден мач

Ивайло Чочев призна, че не е благополучен от обстоятелството, че не играе постоянно в отбора на Лудогорец. Полузащитникът даде мнението си след успеха с 5:0 над Хебър Пазарджик, която прати " орлите " на финала за Sesame Купа на България.

" Подходихме много съществено към мача, стремяхме се да сътворяваме положения и да вкарваме голове - мисля, че ни се получи. Никой не подцени мача, всеки даде максимума от себе си, бяхме съсредоточени и изпълнявахме тактическите инструкции за срещата.

Нормално е да не съм благополучен, да не съм удовлетворен, когато не играя доста, само че съм експерт, упражнявам, устремявам се да давам максимума от мен на тренировките, очаквам моите шансове и ще забележим отсега нататък по какъв начин ще е. Всички в тима са положителни футболисти, конкуренцията е огромна, устремявам се да давам своя най-много.

ЦСКА ще бъде пределно стимулиран против нас, това е дерби, чака ни сложен мач, само че мисля, че ще излезем крайни спечелили. Всеки мач съм съсредоточен и се абстрахирам против кой тим играя. Видяхме, че Ботев сподели доста добър футбол, компактни бяха, чака ни тежък мач, на финала в един мач всичко може да се случи, само че се надявам тази година да бъда от спечелилите ", сподели Чочев след успеха на Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР