Източник: • Новият изцяло електрически I-PACE ще бъде представен в социалните канали

...
Източник: •	Новият изцяло електрически I-PACE ще
бъде представен в социалните канали
Коментари Харесай

МЕСТА НА ПЪРВИЯ РЕД ЗА СВЕТОВНАТА ПРЕМИЕРА НА ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ JAGUAR I-PACE 


Източник:

• Новият напълно електрически I-PACE ще бъде показан в обществените канали на Jaguar онлайн в целия свят на 1 март в 20:00 часа наше време
• I-PACE е първият електрически автомобил на Jaguar и най-новият член на семейството PACE
• Цените и спецификациите ще бъдат обявени и ще бъдат вероятни поръчки на пълните конфигурации
• Официалният обществен дебют на I-PACE ще бъде на Автомобилния салон в Женева на 6 март
• Гледайте онлайн представянето на I-PACE на 1 март тук

Jaguar ще излъчи онлайн световната премиера на своя пръв електрически автомобил (EV), I-PACE, на 1 март в 20:00 часа наше време.

Хиляди бъдещи клиенти към този момент са натиснали бутона „ Искам един “, с цел да регистрират интереса си към горещо упования мощен електрически SUV автомобил и Jaguar дава отговор, като необятно отваря вратите към представянето онлайн, което ще се излъчва онлайн по обществените канали.

Пълните цени и спецификации ще бъдат обявени и поръчки на пълните конфигурации ще бъдат вероятни веднага след представянето.
I-PACE е най-новият член на фамилията PACE на Jaguar и е електрическият автомобил, който водачите чакаха. Моделът предоставя устойчива динамичност на спортен автомобил, пъргаво задвижване на всички колела и петместна деловитост на SUV автомобил.

Йън Калъм, шеф Дизайн на Jaguar, сподели: „ Откакто представихме I-PACE Concept през 2016 г., отброявахме времето до този миг. Изцяло електрическият I-PACE е не само пионер в нашия бизнес, само че и дава обещание да революционизира промишлеността. Никога досега не съм се вълнувал толкоз за лансирането на даден автомобил – светът гледа с очакване и нямам самообладание да види всичко, което сме постигнали с този автомобил. “

I-PACE ще може да се зарежда бързо от 0 до 80% за 45 минути* и е строго тестван при екстремни терени и температури от -40°C до 40°C.
С към 1,5 милиона тестови благи и 11 000 часа симулации, осъществени с над 200 продуктови прототипа, дизайнерските и инженерните екипи на Jaguar са основали изцяло електрически SUV автомобил от световна класа.

Официалният обществен дебют на I-PACE ще бъде на Автомобилния салон в Женева на 6 март.

ГЛЕДАЙТЕ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА I-PACE НА ЖИВО ТУК


FACEBOOK:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР