Британското студио Creative Assembly, известно със стратегическите си игри от

...
Британското студио Creative Assembly, известно със стратегическите си игри от
Коментари Харесай

И Creative Assembly ще правят игра по „Междузвездни войни“

Британското студио Creative Assembly, известно със стратегическите си игри от света на Total War работи по игра по „ Междузвездни войни “. DualShockers предава, че студиото, което е благосъстоятелност на Sega работи сега по три заглавия. Едно от тях е точно игра по Star Wars.

IGN напомня, че Creative Assembly не изживяват най-хубавото си време в последно време. Студиото анулира план от сцената на лайв-сървис сцената с името Hyenas, Total War: Pharaoh се оказа несполучлив опит. Отделно от това, Creative Assembly трябваше да се извинява за неправилните си решения за допълнението към Total War Warhammer 3.

Самите в този момент, компанията-майка на Creative Assembly има свои си проблеми. Подобно на доста други гейм компании, на Sega им се наложи да вършат съкращения, да анулират планове и закриват студиа. Съкращения в друг размер бяха направени в Sega Europe, Creative Assembly и Hardlight. В допълнение към това, Sega се освободиха от основателите на Company of Heroes и Dawn of War Relic Entertainment. В края на март студиото откупи своята самостоятелност от издателя.

IGN привеждат това, че феновете на работата на студиото от дълго време го приканват да създадат Total War Star Wars игра. Така че за доста от тях, новината звучи като сбъдната фантазия. Дали обаче това ще се окаже сполучлив опит, следва да забележим.

Както знаете години наред EA имаха извънредно право да основават игри от света на „ Междузвездни войни “. Впоследствие обаче Disney нарушиха това предписание. Така към този момент няколко известни студиа стартираха работа по игри от света на Star Wars. По такава работят от Quantic Dream, както и Ubisoft, а в този момент разбираме и за Creative Assembly.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР