Източник: www.honda.bg Honda като компания е силна в производството на широка

...
Източник: www.honda.bg Honda като компания е силна в
производството на широка
Коментари Харесай

Какво показва Honda на 45-тото автомобилно изложение в Токио

Източник: www.honda.bg

Honda като компания е мощна в производството на необятна гама артикули, включително мотоциклети, коли, пауър артикули и бизнес джетове. Имаме взаимоотношения с 28 милиона клиенти по целия свят, които употребяват нашите продукти. Взаимоотношенията ни с нашите купувачи са доказателство, че Honda въплъщава своята пристрастеност да „ служи на хората по целия свят, като им доставя радост, подобрявайки живота им ". Затова ще увеличим световните модели на мотоциклети и коли, които представляват една от мощните ни страни. Така ще продължим да предлагаме широк спектър от атрактивни артикули на клиенти от целия свят.

Освен това създаваме различни технологии и артикули, които ще допринесат за реализирането на общество без въглерод и постигането на добър напредък в превръщането на нашите бензинови транспортни средства в по-чисти и по-икономични. В региона на автомобилите ние разширяваме гамата от хибридни коли и ще продължим да подобряваме хибридните, plug-in хибридни и електрически модели оттук насетне. С продуктите, оборудвани с електрически технологии, Honda ще продължи да се стреми към реализирането на нашата постоянна страст да оказва помощ на хората и да доставя радост от шофирането.

Honda Sports EV Concept – международна премиера
Това е концептуален модел, който комбинира електрическото превозно средство с изкуствен интелект в компактно тяло, достави максимално удовлетворение и приятност на водачите.

Honda Urban EV Concept

Построен на новоразработена EV платформа, Honda Urban EV Concept е концептуален модел, който показва технологията и посоката на проектиране за бъдещите масови електрически модели на марката ни. Нов модел, основаващ се на тази идея, ще се продава първо в Европа, а по-късно в Япония през 2020 година
Honda NeuV
Honda NeuV е концептуален модел на EV, изследващ капацитета на продуктите за мобилност, които ще бъдат допълнително разширени с автоматизирани технологии за задвижване и изкуствен интелект. NeuV прави преценки за положението на стреса на лидера въз основа на изражението на лицето и/или тона на гласа, като осигурява помощ на лидера за безопасно шофиране и като учи метода на живот и предпочитанията на лидера, дава предложения за връзката сред водача и мобилността.

Honda CR-V

Honda CR-V е модел на SUV, употребен от клиенти в повече от 160 страни по света. Гамата на този напълно нов CR-V включва първия сериен хибриден модел, оборудван с оригиналната хибридна система "SPORT HYBRID i-MMD " на Honda с два мотора. Автомобилът ще се предлага с предно предаване и 4WD варианти. В бензиновата гама ще се появи и вид с три реда седалки. Продажбите на новия CR-V в Япония стартират от 2018 година

Clarity PHEV

На базата на Honda Sport Hybrid i-MMD, производителността и потенциалът на батерията бяха увеличени и беше постигната опция за реализиране на повече от 100 км. Clarity PHEV е хибриден модел от ново потомство. Той има екстериор с ниска височина на транспортното средство, просторно купе, в което има места за 5 възрастни и огромен багажник. Продажбите му в Япония стартират от лятото на 2018 година

Honda RoboCas Concept

Концепцията Honda RoboCas е артикул за електрическа подвижност с дребни размери, създаден, с цел да сбъдва фантазиите и идеите на хората. Различни пространства могат да бъдат свободно комбинирани с компактното по размери купе на причудливото, пристигнало като че ли от бъдещето превозното средство.

Honda Riding Assist-e

Honda Riding Assist-e е пробен модел мотоциклет, създаден от Honda, който използва технологиите за надзор на баланса, които Honda натрупа посредством своите изследвания в региона на роботиката. С този модел ще предложим на мотоциклетистите повече успокоение, а животът им ще стане по-забавен, като смекчим риска от рухване.

Neo Sports Café Concept – международна премиера
Своята международна премиера на салона в Токио означи Neo Sports Café Concept, концепция за гол модел, който съчетава забавлението и хубостта на спортен мотор с пакета технологии, присъщи за мотоциклетите от ново потомство.

PCX Electric
PCX Electric е електрически скутер, оборудван с мотор с висока мощ, разработен самостоятелно от Honda, както и с Honda Mobile Power Pack - преносим мобилен комплект акумулатори. Honda PCX Electric ще бъде в продажба през 2018 година в Азия, в това число Япония.

PCX Hybrid
Honda създаде нова истинска хибридна система, предопределена за мотоциклети. Тази компактна хибридна система използва високоефективна батерия и ACG стартер за подкрепяне на мотора. Honda PCX Hybrid ще бъде пуснат в продажба през 2018 г. в Азия, в това число в Япония.
Gold Wing Tour /Gold Wing
Състоя се японската премиера на Honda Gold Wing Grand Touring. Това е флагманският модел в мотоциклетната гама на Honda, който бе подложен на цялостна смяна. Gold Wing 2018 включва нови технологии, включително 6-цилиндров боксеров мотор, 7-степенна DCT предавателна кутия и оригинално окачване на Honda с двойни рамена. Новият Gold Wing ще бъде пуснат в продажба посредством новия търговски канал на компанията, наречен "Honda Dream ", който влиза в деяние от април 2018 година

Super Cub 110
Това е специфичен възпоменателен модел, посветен на достигнатите 100 милиона броя от Super Cub 110. Произведен е особено за автомобилното ревю в Токио и отбелязва също 60-ата годишнина на серията Super Cub през 2018 година
Super Cub C125
Super Cub 125C наследява и доразвива атрактивните дизайн и функционалност на първото потомство Super Cub (C100). Новият 125-кубисов модел разполага с най-новото оборудване, като образован ключ и електрическо отваряне на седалките, като реализира задоволително мощ за комфортна езда.

Cross Cub 110

Това е машина с кросоувър жанр, която ще изглежда добре както за езда в градските райони, по този начин и за действия навън. Cross Cub 110 прибавя нова стойност към мотоциклетите Honda Cub. Ориентиран е към развлекателната приложимост и този имидж е засилен от по-големия щит за краката и по-широките гуми.

Monkey 125

125-кубиковият хоризонтален едноцилиндров мотор е инсталиран върху корпуса на Honda Monkey с чувство за умишлена деформация. Тя идва от късата и високата част на тялото, неповторима за серията Monkey. С функции като LED светлини и цифрови измервателни уреди, новият модел прави тази гама още по-атрактивна.

Honda демонстрира на TOKYO CONNECTED LAB 2017
Honda Ie-Mobi Concept

Honda Ie-Mobi Concept е артикул за електрическа мобилност, който безпроблемно свързва дома и колата. Концепцията Honda Ie-Mobi дава възможност за доставка на електричество от колата до дома и от вкъщи до колата. Това транспортно средство може да се използва и като дребна стая с площ приблизително 4,95 кв. м.

Honda Fure-Mobi Concept

Концепцията на Honda Fure-Mobi е създадена по темата за взаимоотношението човек-човек. Тя има размерите на едноместна електрическа инвалидна количка, но разполага с две седалки по този начин, че двама души да могат дружно да се придвижват по горски пътеки или в тесни вътрешни пространства. Honda създаде този модел с надеждата, че това транспортно средство, което разрешава на двама души да се движат дружно, ще накара хората по-активно да желаят да се любуват на излет отвън града.

Honda Chair-Mobi Concept
Honda Chair-Mobi Concept е артикул за подвижността, на базата на стол, който може да се използва във вътрешни или външни пространства. Неговият стилен размер и способността да завива в дребен радиус му разрешават да влезе в тясно пространство. Регулируемата на височина седалка се държи устойчиво, даже когато се движи нагоре или надолу. Honda разработи този модел като устройство за подвижност, способно да се движи гъвкаво като пешеходец.

Honda Ai-Miimo Concept

Концепцията Honda Ai-Miimo е създадена на базата на Honda Miimo - електрическа самоходна роботизирана косачка. С инсталирането на изкуствен разсъдък тя се трансформира в модел, който комуникира с потребителя във всекидневието си. Honda я създаде с надеждата да сътвори нещо, излизащо от рамката на обкновения артикул и да го превърне в извор на приятни моменти и усмивки, тъкмо като същински домашен любимец или член на фамилията.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР