Журналистката Елена Йончева ще навърши 60 години другата седмица. Кандидатката

...
Журналистката Елена Йончева ще навърши 60 години другата седмица. Кандидатката
Коментари Харесай

Елена Йончева чуква 60 като самотна майка

Журналистката Елена Йончева ще навърши 60 години другата седмица. Кандидатката за евродепутат от Движение за права и свободи отглежда сина си Теодор напълно сама, без той да подържа какъвто и да било контакт с татко си Пламен Тодоров откогато мама е в Брюксел.

Малкият Тео е пръв другар с децата на някогашния съкровен сътрудник на майка си – Сергей Станишев. Йончева не крие, че откогато се оправя с майчинските отговорности независимо, единствените хора, на които разчита, до момента в който е в чужбина, са в действителност някогашният ѝ обичан и актуалната му брачна половинка Моника.

Съвместното им минало не пречело по никакъв метод на актуалните им другарски взаимоотношения и те били единствените, на които Елена имала доверие във връзка с сина си. Често си гостували едни на други, тъй като обитавали жилища чартърен в Брюксел, които се намирали в непосредствена непосредственост едно до друго.



Елена сама гледа дребния Тео

Йончева е прекратила безусловно всевъзможен контакт с бащата на сина си проектант Пламен Тодоров и неговите родственици. Двамата имаха правосъдни разпри, които приключиха в интерес на майката. Причината за тяхната разлъка стана аферата на някогашния сътрудник на журналистката с неговата млада колежка Виктория. Миналата година тя роди на Пламен наследник. Тя работи в архитектурната компания на Тодоров отдавна, а от няколко години насам се говореше, че двамата са смесили персоналното и професионалното и живеят дружно.

Виктория роди второ дете на Пламен Тодоров

Само три години по-рано Йончева роди от него наследник на пределната 52-годишна възраст след поредност от несполучливи ин витро опити. Общото дете на Пламен и Елена отпътува с нея за Брюксел, когато тя бе определена за евродепутат, а той заживя с актуалната си млада възлюбена.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР