Източник: Първа САГБАЛ Света София“ Кампанията под мотото „Въпрос на

...
Източник: Първа САГБАЛ Света София“ Кампанията под мотото „Въпрос на
Коментари Харесай

Първа АГ с кампания за репродуктивно здраве

Източник: Първа САГБАЛ „ Света София “

Кампанията под мотото „ Въпрос на диалог и обзор “ започва екипът на Първа САГБАЛ „ Света София “ . Тя ще се състои от 1-ви октомври до 1-ви декември 2017 година Подкрепена е от Столична община и фондациите „ Искам бебе “ и „ Зачатие “ .

Инициативата е насочена към студенти, докторанти и други учащи млади дами и мъже. Нейната съществена цел е да осведоми младото потомство за репродуктивното и полово здраве,

както и да насърчи раждането на повече деца преди 30-годишна възраст.

Безплатните прегледи и съвещания ще се правят всекиу работен ден от 10 до 13 часа. За тях не се изисква направление от персоналния доктор или различен медицински документ.

Желаещите би трябвало единствено да си запишат час на някой от следните телефони: 0876 35 91 90; 02/ 447 02 63; 0878 20 52 53.

До началото на декември екипът на Първа АГ „ Света София “ е планувал и стратегия за диагностика и лекуване на двойки с репродуктивни проблеми „ 40+ “. От нея могат да се възползват пациентки над 40-годишна възраст и по-млади дами с прибързано понижен яйчников запас .
Свързани публикации.. Безплатни съвещания по репродуктивно здраве в София 0 И Пловдив с безвъзмездни съвещания по репродуктивно здраве 0 Форум бременност и детско здраве на Puls.bg в Пловдив на 1.10. 0

Дамите ще би трябвало да попълнят специфичен въпросник, ще имат опцията даразговарят със експерт по репродуктивна медицина, ембриолог, андролог, след което ще преминат гинекологичен обзор , както и ултразвуков обзор. Техните половинки могат да си създадат безвъзмездна спермограма , както и да беседват със доктор по репродуктивна медицжина. При нужда в прегледите могат да се включат мамолог, сертифициран психотерапевт и други.

При констатиране на здравословен проблем , пациентите ще бъдат насочвани за диагностично уточняване и лекуване. Двойки с репродуктивни проблеми, които имат предпочитание да имат дете, ще бъдат подкрепени финансово посредством даване на преференциални цени за инвитро процедури , като условието ще е най-малко единият от двамата да е учащ, допълниха от САГБАЛ „ Света София “.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР