Източник: Фейсбук Софийски ученически съвет организира благотворителен концерт в помощ

...
Източник: Фейсбук Софийски ученически съвет организира благотворителен концерт в помощ
Коментари Харесай

Ученици с благотворителен концерт за Боби

Източник: Facebook

Софийски училищен съвет провежда благотворителен концерт в помощ на 7-годишния Божидар Кръстев , който се бори с тежка диагноза. Изявени и обществено дейни младежи от разнообразни учебни заведения в София ще се съберат в 19, 30 часа, на 30 октомври, в Дом на културата „ Искър “, с цел да поддържат идеята „ Да помогнем на Божидар “ .

Очаква се в събитието да вземат присъединяване известни артисти от "Х Фактор ", "Гласът на България ", както и звезди от огромната родна сцена. Учениците приканват и други реализатори, които желаят да се включат в благородната идея, да се свържат с тях. Столична община от своя страна ще обезпечи гратис залата за осъществяване на концерта, всички пари от който ще отидат за лекуването на Бобчо.

7- годишното момченце от гр. Камено има израстък на гръбначния

дирек
, който прогресира доста бързо. През март 2017 година му е направена интервенция България, която е несполучлива и дава затруднения за здравето на Божидар. Детето не съумява да тръгне на учебно заведение както връстниците си, тъй като заболяването го приковава на инвалидна количка . Резултатът от ядрено-магнитния резонанс, изработен в Турция, демонстрира двойно повишаване на злокачестженото

образувание, което постанова повторна интервенция в най-скоро време. Лекари от испанската болница "Clinica Universidad de Navarra " дават късмет на неговите родители, че той ще се оправи, само че за задачата са нужни доста средства, с които фамилията не разполага.

Цялата сума, нужна за за лекуването на Боби Кръстев е 110 000 лв., като 80 000 лв. към този момент са по сметките на детето, с помощта на положителни хора които му подават ръка. През май 2017 момчето

е оперирано наново. Туморът е отхвърлен, само че хистологичният резултат демонстрира мултиформен глиобластом 4-та степен (злокачествено образувание), което постанова провеждането на химио и лъчетерапия , а по-късно и рехабилитация .

"Благодарим Ви, че ни подкрепяте и ни давате сили да продължим напред! Подкрепата Ви значи доста за нас, както и това че не сме сами! Бъдете живи,здрави и благословени! Помощта Ви е незаменима! Благодарим! Заедно ще успеем да върнем усмивката на Боби! “, написа във Facebook Тихомир Кръстев , бащата на детето, което към този момент е признато в испанската клиника, усеща се по-добре, даже към този момент може да се изправя единствено.

Свързани публикации.. Нашите недоносени деца: Бебе № 1101 0 Вальo получи късмет за нов живот 3 Дани мечтае да оздравее и прави добрини 0

Парите за първия курс на лекуване на Божидар Кръстев са събрани, само че акцията за набиране на средства продължава, защото лечението в задграничната клиника ще бъде доста продължителна. В страницата „ Да помогнем на Божидар “ във Facebook има и повече информация за други благотворителни начинания за детето, проведени в разнообразни елементи на страната.

Всеки, който желае да помогнем със средства, може да ги преведе на:

IBAN: BG87 UNCR 7000 1522 9420 57

Име: Божидар Тихомиров Кръстев

Paypal: [email protected]
ДМС: СМС с текст DMS BOBCHO на номер 17 777
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР