Източник: Citroën и популярният търговски център Printemps празнуват Коледа заедно. 11-те витрини

...
Източник: Citroën и популярният търговски център
Printemps празнуват Коледа заедно. 11-те
витрини
Коментари Харесай

НОВИЯТ CITROËN C3 AIRCROSS COMPACT SUV, ЧАСТ ОТ КОЛЕДНАТА МАГИЯ В ИЗВЕСТНИЯ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР PRINTEMPS HAUSSMANN

Източник:

Citroën и известният търговски център Printemps честват Коледа дружно. 11-те витрини на Printemps, който се намира на булевард Haussmann в Париж, канят деца и възрастни да видят вълнуващата историята на пъуващите дарове. Във витрината на Citroën, двамата герои, Жул и Виолет, попадат в рискова снежна пустота, но техният С3 Aircross Compact SUV им оказва помощ да продължат напред.

С наближаването на Коледните празници, магията се вижда най-много в очите на децата. От 1913, генерации деца, придружавани от техните родители, са се възхищавали на приказните истории във витрините на Printemps в Париж.

Тази година, още веднъж над 10 милиона минувачи ще видят декорираните витрини на Printemps Haussmann. Темата тази година е „ Коледа, невероятното пътешестване на подаръците ". Шест приказни картини отвеждат хората на пътешестване към света, декорирано от сътрудниците на Printemps, включително Citroën, която е една от марките присъстващи във витрините на търговския център още от далечната 1935!

В това неизмеримо пътешестване се впускат двамата герои, Жул и Виолет, които имат за задача от Printemps да изберат най-красивите коледни дарове от всички континенти. От витрина на витрина, те споделят с минувачите своите забавни истории. Това важи изключително за витрината на Сitroën, която се споделя, "Приключение в пустинята ". Преди да се завърнат в Париж, Жул и Виолет минават през опасна снежна пустиня. С помощта на новия C3 Aircross Compact SUV те съумяват да пренесат избраните дарове и бързо да се завърнат назад у дома.
Партньорството на Citroën и Printemps, включва и показване на C3 Aircross Compact SUV в трите магазина Printemps в Париж (на бул. Haussmann, Parly 2 и Toulon). Декориран до коледните елхи, той носи доста празнично въодушевление и светлина.

Открит на 7 ноември от австралийската актриса Никол Кидман, коледният сезон в Printemps Haussmann, част от който е и Citroën, ще продължи до началото на януари 2018.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР