Изследвайте морските дълбини на всеки океан, както никога преди.Шон Мъри

...
Изследвайте морските дълбини на всеки океан, както никога преди.Шон Мъри
Коментари Харесай

Ново видео към No Man’s Sky представя следващото голямо допълнение към играта

Изследвайте морските дълбини на всеки океан, както в никакъв случай преди.
Шон Мъри се появи на страниците на формалния блог на PlayStation, с цел да анонсира идващото огромно обновяване за No Man’s Sky: The Abyss. Допълнението прибавя голям по размер наличие – подводен транспортен съд, по-обитаеми морски светове, страховити чудовища, нови събития, нови представители на флората и фауната и куп други изненади.

Излязла в друг тип, в който я описваше Шон Мъри, No Man’s Sky и Hello Games претърпяха сложни времена първоначално. И въпреки някои от оповестените авансово характерности да не откриха място при излизането на играта, наподобява като че ли нещата започнаха да си идват на мястото с анонса на качествено нова страегия за звездната игра с появяването на Next. The Abyss е част от амбициозната тактика на студиото да направи от No Man’s Sky, това, което всички чакаха да е.

The Abyss, наред с всичко друго, ще ви показа напълно нова сюжетна линия, поднесена в The Dreams of the Deep, която ще ви опише мрачната история на жертван екипаж.

Особен интерес ще съставляват и потънали кораби и звездолети и цели градове, които може да изследвате свободно, да търсите и откривате скъпи находки и получавате чудесни награди. За тази цел ще ви помогне и Nautilius, многофункционална мини-подводница, която може да оборудвате с нови характерности и принадлежности според от ползите ви и метода на игра. Подводни бази и коридори, декоративни аквариуми и какво ли още не ще може да откриете в The Abyss, който излиза тази седмица.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР