Изследванията показват, че половината от женското население страда от интимни

...
Изследванията показват, че половината от женското население страда от интимни
Коментари Харесай

Eто как да повишим мъжкото либидо по естествен път

Изследванията демонстрират, че половината от женското население страда от интимни проблеми в някакъв миг, от загуба на възбуденост до усложнение при оргазъм.

Мъжете също са жертва на сходни проблеми като постоянно водят борба с ниско либидо. За благополучие, има няколко елементарни способи за превъзмогване на тези здравни проблеми.

Стресът може да има негативно влияние върху либидото ви.

Ако се чувствате притиснат или под напрежение, тогава няма да имате въодушевление да се отдадете на скотски наслаждения.

НСС изяснява: " Стресът, тревогата и изтощението могат да бъдат доста натоварващи и да окажат огромно въздействие върху вашето благополучие, в това число и половото ви предпочитание ".

Д-р Анита Клейтън неотдавна приказва с Daily Star Online за този проблем, както и по какъв начин да се преодолее.

 двойка секс

Здравният специалист изясни: " Хората могат да получават стрес от работата си, фамилията и други отговорности, тъй че да нямат време да мислят за секс, още по-малко да го вършат.

" Техните сътрудници могат да оказват помощ, като поемат самодейността. "

" Ангажиментите у дома с прането, мръсните чинии и болното дете може да затрудни половия ни живот, само че единствено планирането на една буйна нощ може да докара до огромна смяна. "

Вместо да се пробвате да вършиме секс бързо в стресова заран, настройте се, като прекарате известно време с колегата си.

Търсенето на способи да изчистите главата си от злободневни мисли също е целесъобразно./ zdrave.to
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР