Нападателят на Швейцария и Лудогорец - Квадво Дуа, говори .

...
Нападателят на Швейцария и Лудогорец - Квадво Дуа, говори .
Коментари Харесай

Дуа след гола: Това е мечта, нещо като сърбеж

Нападателят на Швейцария и Лудогорец - Квадво Дуа, приказва. Дуа се разписа за 1:0 в Кьолн и поведе своята нация към успеха и призна по какъв начин се е чувствал в хода на дуела в западна Германия.

„ Това е една сбъдната фантазия, нещо като сърбеж, както се споделя. Преди няколко дни разбрах, че ще мога да стартира през днешния ден. Короната на днешния ден беше успеха “, съобщи швейцарският нападател.

Дуа изясни и по какъв начин се е чувствал при започване на мача в Кьолн: „ Всъщност добре, в действителност добре, нервността пристигна в този момент. Два часа, три часа преди мача тя към този момент се появяваше в мен. Когато чух химна, сърцето ми щеше да изхвръкне от тялото ми. Никога през живота си не съм изпитвал такива усеща. За мен вкарването на голове е най-хубавото възприятие “.

„ Вероятно голът не беше толкоз добър от позиция на хубостта, само че от позиция на страстите, това е най-хубавото нещо, което съм правил “, сподели Квадво Дуа за гола си в 12-ата минута от мача.

„ Получавам прекрасен пас в дълбочина. Харесвам такива топки, които мога да преследвам. Изведнъж оставам самичък против вратаря, въвеждам и по-късно съм доста благополучен, че страничният арбитър задържа флага. Мечтата ми е сбъдната. Както е сега, не знам, 30 секунди, 45 секунди след оня миг усетих нещо, което в никакъв случай не съм изпитвал в живота си. Тогава всичко избухна “, разяснява още Дуа своето попадение.

Той сподели, че не е видял своето семейство на стадиона: „ Не, не съм, не ги видял. Семейството беше там и да, аз вкарах във вратата пред тях “.

„ Мисля, че всички бяхме пределно съсредоточени душевен. Бяхме витални и играхме добре. И да, мисля, че демонстрирахме добре опита си “, посочи Квадво Дуа.

„ Имаме упоритости и бих споделил, че съм признателен, че съм там. Благодарен съм, че бях в стартовата единайсеторка. Също по този начин съм признателен, че изминах целия път. Сега ще забележим какви ще са идващите няколко дни “, насочи погледа си към идните мачове нападателят на „ орлите “.
Познай резултата Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР