Изследване на Британската статистическа служба показа разликите между новия английски

...
Изследване на Британската статистическа служба показа разликите между новия английски
Коментари Харесай

Важно за всички! Разкриха кои са симптомите на британския вариант на COVID-19

 Изследване на Британската статистическа работа сподели разликите сред новия британски и " общоприетия " вид на COVID-19.

Хората, дали позитивна проба за новия английски вид на ковид, е по-вероятно да се оплакват от кашлица, от сухота в гърлото и от отмалялост като признаците на COVID-19, само че по-рядко губят усет и подушване, откри проучване, представено от Ройтерс.

Вариантът, открит в Югоизточна Англия през декември, се смята за по-заразен и може да бъде обвързван с по-висока смъртност. Но данните за по-голям летален излаз са към момента несигурни и неубедителни. В изследване на Британската статистическа работа се акцентират разликите сред английската разновидност и нормалния COVID-19.

" Загубата на усет и подушване се следи в доста по-малка степен в новия вид ", се споделя в проучването на службата по отношение на характерностите на хората в Англия с COVID-19. Проучването е обхванало интервала 15 ноември 2020 -16 януари 2021 година.

За сметка на това преобладаващи признаци при английския вариант са кашлицата, сухотата в гърлото, умората, мускулите болки и треската, се споделя в изследването на Британската статистическа работа.

При двата разновидността на COVID-19 няма разлика при гастроинтестиналните признаци, задуха и главобола.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР