Изследователят и преподавател по реторика и лингвистика доц. Цветан Кулевски

...
Изследователят и преподавател по реторика и лингвистика доц. Цветан Кулевски
Коментари Харесай

Отиде си изтъкнат преподавател по реторика в УНСС

Изследователят и учител по изразителност и филология доцент Цветан Кулевски е умрял, оповестиха от Катедра " Медии и публични връзки " на УНСС.

До последния си ден той беше в лекции с нашите студенти. Оставаме с хубавите взаимни мемоари и с вярата, че душата му към този момент е на по-добро място. Сбогом, Цецо! Ще разказваш своите невероятни истории към този момент пред друга публика! Целият екип на катедрата изрича своите най-искрени съболезнования на фамилията и околните на доцент Кулевски!, написаха от там.

Доц. доктор Цветан Кулевски е откривател в региона на реториката, ло­ги­ката, лингвостатистиката, публичните връзки, фир­мената просвета и предприемачеството. Автор е на книги­те: Реторика на общественото обръщение (2008), Логика на креативното мислене (2007), Обществени връзки и просвета на предприемачеството (2006) Логика и обосновка в публичните връзки (2005), Бизнесреторика и информационно държание (2004).

Чел е разнообразни лекционни курсове в региона на публицистиката и всеобщата връзка. Той водеше курсове по: Журналистическа стилистика, Публична тирада и изразителност, Медиина гласност, Теория на всеобщата връзка, Социално предприемачество.

Съболезнования на околните!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР