„Съжалявам за младите хора. Точно този младеж със същият джип

...
„Съжалявам за младите хора. Точно този младеж със същият джип
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Този младеж със същия джип от катастрофата с жертви едва не ме уби с детето ми

„ Съжалявам за младежите. Точно този юноша със същият джип преди месец едвам не ме умъртви със детето ми в колата. Толкова напираше да излезе от „ Мак Доналдс “ на ВСИ, че щеше да стане ужасно меле на светофара “, това написа пловдивчанката Милена Димитрова в коментар под една от публикациите на TrafficNews за жестоката злополука на „ Руски “.

В понеделник, към 3 часа 21- годишният Кристиан Екмекчиян, минавайки с близо 200 км/час по бул. „ Руски “, се заби с джипа си в разграничителната линия, отсече три остарели дървета и почина на място. Заедно с него гибелта си откри 22-годишната Теодора Николова, а приятелите им Иван П. и Николета У. са в болница, в тежко положение. Косвена жертва от злополуката е и пожарникарят Димитър Галчев, който бе ранен по време на избавителната интервенция.

От КАТ- Пловдив оповестиха, че Екмекчиян, който е дееспособен лидер, има регистрирани 16 нарушавания. Служителите на „ Пътна полиция “ са му съставили 5 акта и 11 фиша. 4 от актовете са за непоставен колан, а петият е за породено ПТП поради неспазване на отдалеченост. Само един от фишовете е за превишена скорост, заяви на брифинг началникът на „ Пътна полиция “ в Пловдив Красимир Нешев. Той съобщи, че на база на записаните нарушавания младият лидер не може да бъде подложен в графата „ рисков “, защото нарушаванията му фактически са много, само че не са тежки.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР