Изреди се половината ни правителство, за да ни каже, че

...
Изреди се половината ни правителство, за да ни каже, че
Коментари Харесай

ФУРИЯ! Татяна Дончева отвори голямата уста: Знам къде се срещаха татко Петко и Киро с Алексей

„ Изреди се половината ни държавно управление, с цел да ни каже, че Алексей Петров, Бог да го елементарни, нямал нищо общо с ръководството. Че тя половин София знае за проведената от Алексей Петров среща в Самоковския женски манастир сред Кирчо (б.а. – Кирил Петков), татко му и Бойко Борисов, с цел да се уговаря ръководството. И в случай че дребните му деца от Политическа партия не знаят кой кой е, бащата на Кирил Петков 100% знае “, съобщи гръмогласно устатата социалистка Татяна Дончева – водач на „ Движение 21 “ и част от необятната лява коалиция.
„ Положението при Политическа партия е следното – големи галактически искания и никакво можене! Тогава излиза Лена Бориславова и споделя какво мислела за всяко изявление на президента. Абе, жена, за какво не си гледаш бременността? “, попита юристът.
„ Няма нещо, което да е минало през правната комисия и да става за каквото и да било! Щеше ли това да стане, в случай че ръководител на комисията беше някой рационален човек, с малко повече знания, с повече опит и с повече можене? Не, те сложиха едно момче на два петъка, тъй като го ръководела Лена!
Каква промяна? Каква промяна чакате от Кирчо, който не може да приказва български език, а ние го направихме министър-председател, откакто той беше написал очевидно погрешно декларацията си за поданство! “, показа още Дончева.
„ Най-напред хванаха Службата за защита, тъй като там бащата на Кирчо имаше някакви авторитетни познати и има няколко някогашни генерали от тези служби, които си имат по пет-шест-десет момчета, и всеки натиска те да сложат шефа. Добре, но като имате няколко групи и спорове, по какъв начин да сложите шефа? Да го разиграете на „ ези – тура “ ли?
Продължаваме и стигаме до „ Г-н „ Еконт “, който е един от основателите на Политическа партия, само че ги назова „ прахуляк за пране “! Не аз, не вие, не който и да било, той ги назова! “, подчертава Татяна Дончева.
„ Вкарването на Пригожин в делото за Божков е за улеснение на прокуратурата, съобщи още водачът на „ Движение 21 “. – Нали не очаквате Пригожин или Путин да изпратят хеликоптер над покрива на „ Г. М. Димитров “ и да пернат Божков с въже, и да го откарат в незнайна посока? “
„ Няма медия, в която 90% от наличието да не бъде отдадена на престъпна хроника, на митинги поради престъпна хроника и всичко, което натрапчиво основава усещане за неустойчивост на страната “, разяснява пред Българска национална телевизия още някогашната депутатка.
По думите й след тримесечната работа на Народното събрание се е стигнало до парадокси.
„ Сериозните неща у нас са затънали до такава степен, че Народното събрание работи три месеца и стига до парадокси – да ви лишават колата на пътя без правосъдно решение. Само по един тест, за който се знае авансово, че несъмнено няма да е правилен, и най-голямото доказателство за това е, че когато министърът накара служителите на реда да се тестват, те изригнаха до небето и споделиха: „ Ама, по какъв начин?! Той е погрешен! “, по този начин реагира Дончева.
„ Като е погрешен за какво тествате жителите, да ги притеснявате, да им взимате книжките, а в този момент към този момент и колите? “, попита тя.
Във връзка с идните локални избори юристката разяснява, че в случай че се върнем напълно към машинно гласоподаване, би трябвало да бъдат направени промени.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР