Изразих липса на удовлетворение от състоянието на летище София пред

...
Изразих липса на удовлетворение от състоянието на летище София пред
Коментари Харесай

Министър недоволен от състоянието на летището

Изразих липса на задоволство от положението на летище " София " пред концесионера и категорично и изрично съм декларирал, че чакам и упорствам за бързи и забележими резултати. Това сподели министърът на превоза Георги Тодоров по време на чуването си за концесията на летище " София ".

Той показа на депутатите информация за концесията. Процедурата за избор на концесионер е завършила, била е предмет на правосъдно обжалване. Изборът на концесионер е доказан от Комисия за защита на конкуренцията и от Върховен административен съд. Концесионният контракт е подписан през юли предходната година. Концесионер е сдружението " СофКънект ".

" Страните по контракта са изпълнили по този начин наречените предварителни условия и концесионерът е поел ефикасното ръководство на летището на 19 април тази година ", сподели още министърът.

" За следене на осъществяването на концесионния контракт съм основал нарочна комисия за надзор. Като министър направих няколко срещи с концесионера на летище " София ". На срещите показах неналичието на задоволство от положението на летището към този миг. Изрично и изрично съм декларирал, че чакам и упорствам за бързи и забележими резултати от страна на концесионера на летището ", сподели още министър Тодоров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР