Изразеното от Лионел Меси желание да напусне Барселона веднага породи

...
Изразеното от Лионел Меси желание да напусне Барселона веднага породи
Коментари Харесай

Има подозрения за таен план с напускането на Меси

Изразеното от Лионел Меси предпочитание да напусне " Барселона " незабавно породи лавина от клюки и тайни теории. Според една от най-често повтарящите се версии, която първо беше стартирана от аржентинската телевизия TyC Sports, Меси няма желание да си потегля от клуба, а в действителност желанието му е с този ход да предизвика оставката на президента на " Барса " Хосеп Луис Бартомеу. За напускането на последния незабавно се оповестиха хиляди почитатели на тима, научавайки вестта за аржентинската суперзвезда. Бартомеу в действителност бе под напън още след позорната загуба с 2:8 от " Байерн " в 1/4-финал в Шампионската лига. Тогава обаче той съобщи, че счита да изкара мандата си до изборите за президент през 2021 година Според информации на испански медии, това е разгневило Меси, който вижда в Бартомеу главната причина за неприятното положение на тима. Днес ще има незабавно събиране на Борда на шефовете на " Барселона ", като има възможност фактически Бартомеу да подаде оставка. Тя му е желана и от стотици почитатели, които се събират пред ст. " Камп Ноу " още от нощес, незабавно след излизането на новината за Меси.

Все отново мнозина одобриха желанието на аржентинеца за чиста монета. Премиерът на Каталуния - Ким Тора, даже се сбогува с футболиста. " Каталуня постоянно ще е твоят дом. Благодаря ти толкоз доста за всичкото това време, в което ни носеше благополучие с изявите си на терена. Имахме шанса да споделим част от живота си с най-великия футболист в света. Никога няма да те забравим ", написа той в Туитър.

Нидерландското издание Olе пък твърди, че Меси фактически е поискал да напусне, откакто е провел диалог с новия треньор на " Барса " Роналд Куман, който му е съобщил, че към този момент няма да има привилегии за обособените звезди в състава, а всички би трябвало да бъдат подчинени в името на тима.

Популярният футболен агент Хосеп Мария Мингея, който представляваше и Христо Стоичков, от своя страна предвижда, че идващият тим на Лионел Меси ще е " Интер ".

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР