Израелското правителство реши да затвори Бен Гурион за пристигащи и

...
Израелското правителство реши да затвори Бен Гурион за пристигащи и
Коментари Харесай

Пандемията затвори израелско летище

Израелското държавно управление реши да затвори Бен Гурион за идващи и заминаващи полети от 26-ти до 31-ви януари по отношение на ограниченията, подхванати за битка с епидемията от ковид в страната, осведоми ТАСС. Това се споделя в взаимно изказване на кабинета на министър-председателя и пресслужбата на Министерството на здравеопазването на еврейската страна.
" Правителството утвърди предлагането на министър-председателя, министъра на опазването на здравето и министъра на превоза за прекъсване на полетите до и от Израел. Решението ще влезе в действие в среднощ от понеделник (25.01.21 г.) и ще бъде годна до 31-ви януари 2021 година ", се споделя в известието. " Забраната се отнася и за полети на частни самолети ", допълват от кабинета на министър-председателя и Министерството на здравеопазването. Според държавното радио Kan, рестриктивните мерки се постановат, с цел да " се предотврати появяването на нови разновидности в ковид и разпространяването на евентуален израелски вариант , който е ваксиниран против съществуващи ваксини ". Вестник " The Times of Israel "   отбелязва, че „ позволение за идване на специфични полети ще бъде издадено в сходство с разпоредбите, които ще бъдат оповестени от държавното управление “.
 Мъж се крие от ковид на летището в Чикаго Мъж се крие от ковид на летището в Чикаго
По време на пандемията на летището в Чикаго отсяда пасажер, който решил, че един от терминалите ще бъде новият му дом. 36-годишния Адити...
Припомняме, че на 19-ти януари израелското държавно управление единомислещо утвърди удължаването на карантината, въведена на 8-ми януари, за две седмици до края на този месец. До 31-ви януари на израелците е неразрешено да напущат селищата си и да се събират в групи от повече от петима души на закрито и повече от 10 навън и не могат да се движат на повече от 1 000 метра от местоживеенето си без основателна причина и да останат в къщите на непознати. Всички развлекателни заведения са затворени, заведенията за хранене и кафенетата работят единствено с доставка до дома.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР