Израелският производител на оръжия Elbit Systems стартира в неделя ново

...
Израелският производител на оръжия Elbit Systems стартира в неделя ново
Коментари Харесай

Израелската Elbit Systems стартира оръжейно предприятие в ОАЕ

Израелският производител на оръжия Elbit Systems започва в неделя ново дружество в Обединените арабски емирства - известие, което предшества визитите в Дубай на висши израелски военни чиновници.

Производителят на дрон " Хермес " и на най-съвременните технологии за наблюдаване, наред с други артикули, приветства известието като артикул на така наречен Споразумения Авраам, с които Израел откри дипломатически връзки с няколко арабски страни, в това число ОАЕ, предходната година.

Новото дружество, Elbit Systems Emirates, " ще се стреми да развива дълготрайно съдействие с въоръжените сили на Обединените арабски емирства (ОАЕ) ", се споделя в изказване на израелската компания.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Камарата на представителите на американския Конгрес утвърди з...

Вицепрезидентът на компанията Ран Крил съобщи, че " Споразуменията Авраам обезпечават постоянна основа за бизнес съдействие в района ", като назова ОАЕ един от " значимите нови пазари " за Elbit.

Командирът на израелските военновъздушни сили Амикам Норкин беше в ОАЕ през уикенда, с цел да участва на авиошоуто в Дубай, откакто предишния месец неговият сътрудник от емиратите посети Израел, с цел да следи най-голямото в историята на Израел взаимно военно обучение.

Министърът на защитата и някогашен шеф на генералния щаб на израелските въоръжени сили Бени Ганц и други висши чиновници в региона на защитата ще посетят Дубай идната седмица, с цел да открият " първия в историята народен павилион " на авиошоуто, се споделя в изказване на кабинета на Ганц.

Други водещи израелски компании от отбранителната индустрия, в това число колосът " Рафаел ", ще вземат участие в ревюто, обявиха от кабинета му.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР