Израелският премиер Бенямин Нетаняху разговаря по телефона с руския президент

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху разговаря по телефона с руския президент
Коментари Харесай

Нетаняху критикува Путин по телефона за връзките с Иран

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху беседва по телефона с съветския президент Владимир Путин в неделя и изрази неодобрение от " антиизраелските позиции ", заети от пратениците на Москва в Организация на обединените нации , се споделя в израелско изказване, представено от Ройтерс.

Русия поддържа, на която. Говорейки с Путин, Нетаняху също изрази " твърдо отрицание " на " рисковото " съдействие на Русия с Иран , се споделя в израелското изказване.

Кремъл съобщи, че Русия е подготвена да окаже всякаква допустима помощ за облекчение на страданията на цивилните и за деескалация на спора.

" Владимир Путин удостовери кардиналната позиция за отменяне и наказание на тероризма във всичките му форми ", се споделя в изказване на Кремъл.

" В същото време е извънредно значимо противодействието на терористичните закани да не води до толкоз тежки последствия за цивилното население.

, че интернационална наблюдателна задача би трябвало да отиде в Газа, с цел да следи филантропичната обстановка.

Припомняме, че Израел въпреки и да поддържа териториалната целокупност на Украйна, не наложи наказания на Русия и отхвърля да достави на Киев нападателни оръжия и въобще тежко въоръжение. Също по този начин, както актуалната администрация на Израел, по този начин и предходното държавно управление резервираха отворени информационните канали с Москва, а след пълномащабното съветско навлизане в Украйна.

През 2018 година Бенамяин Нетаняху, тогава също министър председател на Израел, посети Москва, и ходя рамо до рано с него в шествието на Безсмъртния полк същия ден. По това време Путин към този момент е в сериозна интернационална изолираност поради анексирането на Крим и събитията в Източна Украйна.

Тесните връзки сред Русия и Израел значително се изясняват с ролята на Русия в Сирия, където Москва значително управлява сирийското въздушно пространство и изигра основна роля във триумфа на сирийското държавно управление да си върне властта върху по-голямата част на страната.
 Израелският дипломат в Организация на обединените нации: Мирът е вероятен, единствено когато
Израелският дипломат в Организация на обединените нации: Мирът е вероятен, единствено когато " Хамас " бъде погубен

Визия за Близкия изток
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР