Израелският премиер Бенямин Нетаняху отхвърли обвиненията в корупция, които главният

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху отхвърли обвиненията в корупция, които главният
Коментари Харесай

Нетаняху отхвърли обвиненията в корупция, били лов на вещици

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху отхвърли обвиняванията в корупция, които основният прокурор възнамерява да повдигне против него, определяйки ги като политически стимулиран "лов на вещици ", предадоха международните организации.

"В тези обвинявания няма нищо правилно ", сподели довечера Нетаняху в излъчено по малкия екран изказване и увери, че задачата им е да му навредят на идните избори. "Възнамерявам да остана на поста още доста години ", разгласи израелският министър председател.
Нетаняху увери, че "цялата къщурка от карти ще се срине " и че той ще почисти името си.

Според израелския министър председател задачата на обвиняванията е да му бъде попречено да завоюва предварителните парламентарни избори в страната на 9 април. Той окачестви като възмутително решението да бъде оповестено вероятното покачване на обвинявания против него шест седмици преди изборите. "Натискът на левицата свърши работа ", сподели Нетаняху. Според него демокрацията в Израел е застрашена.

По-рано през днешния ден израелският основен прокурор Авишай Манделблит разгласи, че възнамерява да се съобрази с рекомендацията на полицията и да повдигне обвинявания в корупция против премиера. Решението не е дефинитивно, посочи в това време Манделблит и даде на Нетаняху опция да му показа своите пояснения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР