Израелските военновъздушни сили нанесоха удари по военни обекти на Хамас

...
Израелските военновъздушни сили нанесоха удари по военни обекти на Хамас
Коментари Харесай

Израел отвърна бързо на ракетно нападение от Хамас

Израелските военновъздушни сили нанесоха удари по военни обекти на „ Хамас ” в отговор на ракета, изстреляна нощес от палестинския анклав, заяви пресслужбата на израелската войска, написа БГНЕС.
" В отговор на ракетата, изстреляна от Газа към Израел нощес, нашите военновъздушни сили нападнаха ракетен цех и военни цели на " Хамас ". Хамас носи цялостната отговорност за терористичните офанзиви против израелски цивилни ", се споделя в известието на военните.
 Ракетен обстрел от Ивицата Газа против Израел Ракетен обстрел от Ивицата Газа против Израел
Палестинските бойци в Ивицата Газа изстреляха ракета по южен Израел през днешния ден, заяви армията, представена от Агенция Франс Прес. Това е станало малко след ка...
Ракета, изстреляна от линията Газа, падна в региона на град Беер Шева, където във вторник, в деня на парламентарните избори в Израел дойде израелският министър председател и водач на " Ликуд " Бенямин Нетаняху.
Новината за израелския отговор против " Хамас " съответства с тирада на Нетаняху пред неговите последователи в централата на партия " Ликуд ", която, само че ще би трябвало отново да прави коалиция, с цел да ръководи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР