Израелските въоръжени съобщиха днес, че са убили около90 терористи и

...
Израелските въоръжени съобщиха днес, че са убили около90 терористи и
Коментари Харесай

Израелските сили са убили 90 терористи в болницата „Ал Шифа“ в Газа

Израелските въоръжени оповестиха през днешния ден, че са умъртвили около90 терористи и са арестували 160при интервенция в болничното заведение " Ал Шифа " в Газа.

Това бе най-голямата болница в линията Газа преди войната и в този момент е едно от дребното работещи здравни заведения в северната част на анклава, работещи най-малко отчасти, съобщи БНР с позоваване на Ройтерс..

" През миналия ден войските отстраниха терористи и открихаоръжия в региона на болничното заведение, като в същото време не позволиха да пострадат цивилни, пациенти, медицински екипи и здравно съоръжение ", се споделя в изказване на въоръжените сили.

Израелските сили нахлуха в болничното заведение в ранните часове в понеделник, напомня Ройтерс. Военните споделиха, че са изпратили спецчасти, подкрепяни от пехота и танкове, въз основа на разследваща информация, че болничното заведение още веднъж се употребява от терористите от " Хамас ".

Миналия ноември израелската войска откритунелив региона на болничното заведение, както и команден център на терористите.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР