Израелските сили за отбрана (ЦАХАЛ) съобщиха днес, че са ликвидирали

...
Израелските сили за отбрана (ЦАХАЛ) съобщиха днес, че са ликвидирали
Коментари Харесай

Израел ликвидира 18 екстремисти в Газа за последното денонощие

Израелските сили за защита (ЦАХАЛ) оповестиха през днешния ден, че са ликвидирали „ почти 18 " палестински екстремисти в линията Газа за последното денонощие, до момента в който не престават настъплението си в анклава, заяви Българска телеграфна агенция по информация на ДПА.
Прочетете още
ЦАХАЛ заяви, че екстремистите са премахнати със снайперистки огън, както и с артилерийски и въздушни удари по време на военната интервенция в централната част на Газа.

Контролираните от екстремисткото придвижване „ Хамас " здравни управляващи в Газа оповестиха, че 92 починали са докарани в болница за последното денонощие и 130 други са били ранени. Те упрекнаха Израел, че е направил „ девет кланета на фамилии ".

Така броят на починалите в палестинския анклав доближава 31 645 души от началото на войната в Газа преди повече от пет месеца по данни на здравните управляващи. Около 73 680 души са били ранени за посочения интервал.

Смята се, че още починали и ранени остават под отломките, заяви палестински чиновник. Спасителните екипи не постоянно съумяват да ги доближат поради яростните боеве.

ДПА отбелязва, че не може да удостовери огласената от ЦАХАЛ и от следените от „ Хамас " здравни управляващи информация посредством самостоятелен източник.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР