Израелската армия откри килии в миниран тунел в ивицата Газа,

...
Израелската армия откри килии в миниран тунел в ивицата Газа,
Коментари Харесай

Израелската армия разкри подземен тунел, в който Хамас е държал заложници

Израелската войска откри килии в миниран тунел в линията Газа, където " Хамас " е държал заложници. Това заяви организация Ройтерс.
Прочетете още
Открити са зона за задържане, пет тесни стаи зад железни решетки, тоалетни, матраци и даже рисунки на дете пленник, което е било освободено по време на примирието през ноември, разясни военният представител контраадмирал Даниел Хагари. Той уточни, че на място не са открити заложници.

По думите му входът на тунела е бил в къщата на член на ‚Хамас " в южния град Хан Юнис в Газа, където Израел концентрира битката си против палестинската ислямистка формация през последните седмици.

Той съобщи, че в тунела израелската войска се е натъкнала на терористи, които са били отстранени. Захари акцентира, че там е имало доста клопки, в това число експлозиви.

Според свидетелствата, с които разполагаме, около 20 заложници са били държани в този тунел по различно време при тежки условия без дневна светлина, в компактен въздух с малко О2 и ужасна мокрота, която затруднява дишането, посочи той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР