Израел започва да премахва антикоронавирусните ограничения от 21 февруари, но

...
Израел започва да премахва антикоронавирусните ограничения от 21 февруари, но
Коментари Харесай

Първи в света: Израел сваля ограниченията за ваксинирани и преболедували

Израел стартира да отстранява антикоронавирусните ограничавания от 21 февруари, само че единствено за имунизирани или преболедували COVID-19, съгласно Министерството на туризма на страната.
Само притежателите на " зелени паспорти " ще имат право да посещават спортни зали, басейни, фитнес-клубове, хотели (без ресторанти), културни обекти и събития. Този документ ще бъде нужен и за отдих в курортите на Мъртво море.
 Израел не пусна ваксина против COVID-19 в Ивицата Газа Израел не пусна ваксина против COVID-19 в Ивицата Газа
Израел забрани влизането на 2000 дози коронавирусна ваксина, изпратени от здравното министерство до блокираната Ивица Газа, удостовери па...
„, която вкара „ зелен паспорт “, с цел да подтиква популацията да се имунизира ", разяснява Владимир Шкляр, шеф на съветския департамент на израелското министерство на туризма. " От темповете и резултатите от имунизацията зависи в скоро време да можем да одобряваме туристи от цялостен ​​свят, без да се опасяваме за здравето на своите жители и пасажери ", сподели той, представен от РИА Новости.
Магазини, търговски центрове, музеи и библиотеки на страната от 22 февруари. Те ще работят в сходство със стандарта, който планува спазването на физическа отдалеченост, наложителното носене на маски и приемането на стеснен брой гости.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР