Израел трябва да отговори на нападението на Хамас“, терористичната групировка

...
Израел трябва да отговори на нападението на Хамас“, терористичната групировка
Коментари Харесай

Байдън: Хамас“ трябва да бъде ликвидиран, варварството им е съизмеримо с Холокоста

Израел би трябвало да отговори на нападението на „ Хамас “, терористичната формация би трябвало да бъде ликвидирана.

Това съобщи президентът на Съединени американски щати Джо Байдън в изявление за предаването на CBS „ 60 Minutes “ на фона на известията, че израелските сили се готвят за наземна интервенция в анклава.

" Мисля, че Израел би трябвало да отговори. Те би трябвало да преследват „ Хамас “. „ Хамас “ са сборище от страхливци. Те се крият зад гърбовете на цивилни. " – разяснява той.

Американският водач съобщи, че навлизавено в Газа и ликвидирането на екстремистите е " нужна мярка ". На въпрос дали е належащо напълно да бъде премахнат „ Хамас “ той отговори с " да ".

Джо Байдън, който възнамерява да посети Израел през околните дни, уточни, че " варварството на терористичната формация докара до същите последствия, както Холокоста ".

Същевременно той счита,че повторна окупация на линията Газа би била „ огромна неточност " – по думите му, пътят към палестинската държавност би трябвало да остане отворен.

Той изрази убеденост, че израелските военни ще се опитат да минимизират жертвите измежду гражданското население и ще вземат ограничения, да избегнат основаването на ужасна филантропична рецесия в Газа.
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР