Изправя ли се Борисов срещу Радев на президентските избори? Отговор

...
Изправя ли се Борисов срещу Радев на президентските избори? Отговор
Коментари Харесай

Изправя ли се Борисов срещу Радев? Плевнелиев разкри

Изправя ли се Борисов против Радев на президентските избори? Отговор на този въпрос даде президентът /2012-20178 Росен Плевнелиев в изявление за „ Твоят ден “ по Nova News.

„ В никакъв случай Бойко Борисов не би трябвало да играе играта на Румен Радев. Това е повече от ясно. ”, безапелационен бе Плевнелиев. Тази т. нар „ генералска борба, “ която е измислена от сценаристи, е безумна и безсмислена. Това не е борбата на българския народ, а борбата на живота на Радев. Това е по този начин, тъй като оттатък борбата му с Борисов няма нищо друго, съобщи още политикът от ГЕРБ.

От борбата на Радев ще страда единствено българският народ, сподели още Росен Плевнелиев.

„ Бих посъветвал Борисов да продължава да прави това, което прави. Да се поучи от грешките си. Да се върне в партията си, тъй като тя има бъдеще “, сподели Плевнелиев и добави: „ Радев взе безспорната власт в страната и громи ГЕРБ “.

„ Имахме доста почтен диалог с премиера – постоянно съм го наричал по този начин и ще го назовавам, тъй като той написа историята на България.  Видях доста добре какво се случва в страната, 45-ото и 46-ото Народно заседание (НС) и по какъв начин Радев, който е жесток популист, пося раздора в страната. Заради това споделих на Борисов „ Дойде вълната на популизма у нас. Не е времето за такива политици като мен, които са по-скоро демократи “, показа Плевнелиев диалога си с Борисов.

За страдание по-скоро да, мисля, че е „ мачът за вота е свирен, сподели политикът.

Радев е единственият европейски президент, който с вдигнат пестник, нападна, разрушава и не съблюдава Конституцията “, по този начин Плевнелиев отговори на въпроса за какво е отказал да бъде кандидат-президентът на ГЕРБ за идващия избор за държавен глава.

Имаме потребност от президент доктор, който да лекува нацията, сподели Росен Плевнелиев и разяснява другите имена за претендент на ГЕРБ, които се завъртяха до момента.

„ Моето мнение е, че може да бъде огромен доктор, който да ни лекува от раните на Радев. Проф. Мутафчийски и проф. Балтов също щяха да бъдат почтени, само че за жалост не желаят да вземат участие в това тресавище. Петър Стоянов също би бил магически президент, само че отхвърли.

Борисов ще обмисля до последния миг нещата и какъв да е президентът на ГЕРБ. Важното е вицепрезидентът да е от редиците на партията, с цел да я сплоти “, заключи Плевнелиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР