Изпратих официално писмо до служебния министър-председател Гълъб Донев с искане

...
Изпратих официално писмо до служебния министър-председател Гълъб Донев с искане
Коментари Харесай

Корнелия: Уважаеми Гълъбе, спрете райския газ!

Изпратих публично писмо до служебния министър-председател Гълъб Донев с искане да бъде спряна продажбата на божествен газ. По време на постоянното държавно управление в Министерство на стопанската система и промишлеността положихме всички старания да възпрепятстваме разпространяването му, оповестява шефката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. 

И припомня:

" За пръв път в историята на Народното събрание приехме закон на две четения в границите на 4 дни, с който забранихме използването му на обществени места и продажба на лица до 18 година, в това число и в интернет. Комисията за отбрана на потребителите направи стотици инспекции. Наказанието е санкция до 12 000 лева Имаше резултат.

При нас постъпват стотици сигнали от родители, че божествен газ още веднъж се продава и се използва всеобщо в нощни клубове и заведения.

Мобилизирайте Министерство на здравеопазването, Министерство на вътрешните работи, контролни органи и приложете цялата мощ на закона, с цел да спасим българските деца от тази извънредно рискова болест ", упорства Корнелия Нинова до премиера. 
ТЕМА преди 1 ден 620 преди 11 дни 1647 преди 11 дни 2184
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР