Изплащането на пенсиите през март 2020 г. от Националния осигурителен

...
Изплащането на пенсиите през март 2020 г. от Националния осигурителен
Коментари Харесай

Изплащането на пенсиите започва от 9 март

Изплащането на пенсиите през март 2020 година от Националния застрахователен институт ще стартира на 9 март (понеделник) и ще завърши на 20 март (петък), оповестиха от института. Чрез пощенските станции пенсиите ще се изплащат съгласно направен график, който ще бъде разгласен във всяка една от тях. Преводите на сумите за мартенските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават парите си по банков път, ще бъдат осъществени на 9 март 2020 година

По предписание пощенските станции изплащат пенсиите в интервала от 7-о до 20-о число на месеца, за който се отнасят, т.е. пенсиите се изплащат настоящо месец за месец. Когато през месеца 7-о и/или 20-о число са неработни дни, изплащането на пенсиите стартира първоначално и приключва в края на идващия работен ден.

С пенсиите за месец март 2020 година пенсионерите, които получават добавка по член 9 от Закона за политическа и гражданска реабилитация на репресирани лица, ще получат добавката за март в новия ѝ повишен размер, както и сумите за доплащане на нарастването за месеците януари и февруари 2020 година, оповестяват още от Национален осигурителен институт.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР