Изплашен баща забеляза на семейна снимка ръка на призрак, която

...
Изплашен баща забеляза на семейна снимка ръка на призрак, която
Коментари Харесай

Баща наркоман: Върнах се от ония свят и доведох нещо зло със себе си, което опипва сина ми

Изплашен татко видя на фамилна фотография ръка на фантом, която лежи на коляното на сина му. Снимката е била направена единствено няколко дни, откакто мъжът се върнал от ония свят. Бившият наркоман Крис Даунинг бил на ръба сред живота и гибелта след предозиране с дрога. Сега 43-годишният татко на две деца се опасява, че, евентуално, той е довел със себе си нещо ужасно от задгробния свят, написа в. " Сън ".

 Фото © Caters News Agency

В момента Крис е безусловно чист, само че през 2012 година парамедиците го заварили целия наследник и без сърдечен пулс. Станало обаче знамение, мъжът оживял. След това той почнал своя път към възобновяване, премествайки се да живее от Уисконсин в Арканзас.
 Фото © Caters News Agency

Преди да се реалокира Крис наел стая в локален хотел, където пристигнали брачната половинка и децата му. Роднините решили да си създадат фотография за спомен, само че безобидният фотос след това изплашил цялото семейство. Дъщерята на Крис му позвънила след седмица и, без да стопира да плаче, му разказала, че на фотографията има нечия непозната ръка. " Въобще си нямах и на визия какво се е случило. Изплаших се и демонстрираха на сина ми. Той незабавно се разплака и избяга в стаята си. Цяла седмица си мислеше, че призракът го преследва. Беше единствено на 11 години, когато нещото го е докоснало по крайници ", споделя Крис.
Крис взема решение да популяризира фотографията едвам в този момент, откакто се е убедил, че фамилията му е сигурност.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР