OnePlus планира да пусне наследника на популярния OnePlus Nord CE

...
OnePlus планира да пусне наследника на популярния OnePlus Nord CE
Коментари Харесай

OnePlus Nord CE 4 Lite 5G е забелязан на сайта на TDRA и скоро се очаква глобално представяне

OnePlus възнамерява да пусне наследника на известния OnePlus Nord CE 3 Lite, наименуван OnePlus Nord CE 4 Lite 5G. Този смарт телефон неотдавна беше видян на уеб страницата на Бюрото за индийски стандарти, а в този момент се появи и на уеб страницата за узаконяване TDRA.

OnePlus Nord CE 4 Lite 5G е видян на уеб страницата на UAE TDRA под номер на модела CPH2621. Сертифицирането също по този начин удостоверява името му „ OnePlus Nord CE 4 Lite 5G “ и обстоятелството, че OnePlus възнамерява да пусне устройството на по-широкия световен пазар. Въпреки че марката не разкрива никакви публични детайлности по отношение на устройството, се споделя, че Nord CE 4 Lite е ребрандирана версия на Oppo A3 и евентуално ще има сходни спецификации.

OnePlus Nord CE 4 Lite евентуално ще разполага с 6,67-инчов AMOLED-дисплей с FHD+ резолюция и 120Hz периодичност на освежаване. Това ще бъде забележителен ъпгрейд по отношение на своя предходник, който предлага LCD-екран. Можем също да чакаме да разполага и със датчик за пръстови отпечатъци под екрана.

Под капака още ще се намира процесора Snapdragon 6 Gen 1, комбиниран с 8 GB / 12 GB RAM и до 256 GB непрекъсната памет. По отношение на оптиката чакаме устройството да има два обектива на гърба: 50-мегапикселов и 2-мегапикселов. Може да има и 16-мегапикселова селфи-камера начело. Капацитетът на батерията се чака да бъде 5500mAh, с 33W бързо зареждане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР