Изпълняваме обещанията си и показваме това, което правим - суперкомпютри,

...
Изпълняваме обещанията си и показваме това, което правим - суперкомпютри,
Коментари Харесай

Правим суперкомпютри, университети, училища, похвали се Борисов

Изпълняваме обещанията си и демонстрираме това, което вършим - суперкомпютри, университети, учебни заведения, похвали се министър председателят Бойко Борисов, който огледа на място новия корпус на Университета за национално и международно стопанство.

" Когато идвахме последния път тук, имаше занемарени терени. Новата постройка ще облекчи работата на университета, подготвени са модерните аудитории. Осигуряваме най-хубавите условия, с цел да може младежите да останат да учат и да се развиват в България ", каза  Борисов и посочи, че преди две години държавното управление отпусна спомагателни 7,5 млн. лв. за създаване на новия образователен корпус.

Премиерът акцентира, че наред с подобряването на изискванията на труд, в границите на мандата двойно са увеличени учителските заплати, както и са нараснали възнагражденията на преподавателския състав в университетите. Тоъ е безапелационен, че от години образованието е стратегически народен приоритет, защото то значи и по-добро бъдеще за България.

Новата постройка на Университета за национално и международно стопанство разполага с съвременни аудитории, оборудвани с тexнoлoгичнa инфpacтpyктypa. Корпусът е на 4 етажа и има 4 образователни аули, всяка от които с по 250 места, обезпечен е и безпpoблeмeн дocтъп нa xopa c yвpeждaния, както и пapкoмecтa.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР