Изпълнителят на обекта ще продължи работа по тротоарите в участъка

...
Изпълнителят на обекта ще продължи работа по тротоарите в участъка
Коментари Харесай

Пускат движението по целия бул. ”Дондуков”

Изпълнителят на обекта ще продължи работа по тротоарите в сектора от ул. "Г.С.Раковски " до бул. "Васил Левски ".

Строително-ремонтните действия по четвъртия сектор от реконструкцията на бул. "Княз Ал. Дондуков " - от ул. "Г. С. Раковски " до бул. "Васил Левски ", започнаха на 15 септември.
Това бе последният сектор от ремонта на основния бул. в столицата.

Строително-ремонтните действия започнаха на 1 юни с реконструкцията на ул. "Кракра ", която в края на юли бе отворена за коли.

По искане на Столична община в плана по ремонта на ул. "Кракра " са изпълнени две спомагателни релсови стрелки в посока ул. "Янко Сакъзов ", което дава опция за десен завой към паметника на Апостола.

Участъците на бул. "Княз Ал. Дондуков " - от Министерски съвет до ул. "Г. С. Раковски ", и от бул. "Васил Левски " до ул. "Кракра ", бяха отворени за придвижване на 15 септември.

Изцяло са сменени релсите на остарялото трамвайно трасе и контактната мрежа. Релсовият път е изпълнен с технология, при която се слагат чугунени подложки, закрепени двустранно със специфични дюбели, които държат релсата в самия бетон. Нивото се съблюдава чрез рамки, които са по-широки от релсовия коловоз. По релсовия път са сложени и специфични гумени заглушители , с цел да се понижи шумът.

Частта от Министерски съвет до ул. "Г.С.Раковски ", която е в историческият център, беше реконструирана с гранитен паваж , както постанови Националният институт за недвижимо културно завещание към Министерство на културата.

В сектора от бул. "Васил Левски " до ул. "Кракра " е положена асфалтова настилка.

Изградена е велоалея . Изцяло е сменена тръбната мрежа, сложено е LED осветяване от бул. "Васил Левски " до ул. "Кракра " и по този начин целият бул. е с актуализирано LED осветяване.

Утре ще бъде пуснато придвижването по бул. "Монтевидео " от ул. "Маестро Кънев " до ул. "Народно хоро ". Продължава построяването на бул. "Монтевидео " в сектора сред ул. "Народно хоро " до ул. "Боряна ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР