Изпълнителният директор на ЦСКА-София София Пламен Марков призна пред БНР,

...
Изпълнителният директор на ЦСКА-София София Пламен Марков призна пред БНР,
Коментари Харесай

Пламен Марков изненадан от оставката на Любо Пенев

Изпълнителният шеф на ЦСКА-София София Пламен Марков призна пред БНР, че е останал сюрпризиран от решението на Любослав Пенев да напусне клуба. Марков е участвал на вчерашната подготовка на „ алените “ и Пенев не е дал сигнали, че няма да води отбора във Варна.

„ За напускането на Любослав Пенев научих през днешния ден. Естествено, че бях сюрпризиран заради обстоятелството, че през вчерашния ден той води тренировката, на която и аз присъствах и не стана и дума за сходни дейности “, съобщи Марков.

Любо Пенев разгласи, че не е почувствал поддръжката на управлението, а Марков добави, че сходен диалог не е имал с него. „ Такъв диалог сред него и мен не е воден във времето му като старши треньор на ЦСКА. Говорихме преди няколко дни и не е ставало въпрос за това. Не усетих и напрежение “, добави изпълнителният шеф на ЦСКА.

„ ЦСКА постоянно се старае да побеждава. Бори се за най-високите оценки, а отзив за работата на треньора, естествено, са резултатите. Във футбола има доста изненади, ние продължаваме с нашите сили и благоприятни условия да играем за победа във всеки мач и надлежно да преследваме задачите си “, приключи Пламен Марков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР