Изпълнителният директор на ЦСКА - София Филип Филипов сподели мнението

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - София Филип Филипов сподели мнението
Коментари Харесай

Филипов: Някои отборчета обиграваха юношите си срещу Лудогорец - не им отива този начин на поведение

Изпълнителният шеф на ЦСКА - София Филип Филипов показа мнението си след края на дуела с Левски, извоюван от " алените " с 2:0. Той обърна внимание на това, че някои тимове са играли със своите юноши против главния си съперник за купата Лудогорец и разкри, че е отчаян от неналичието на феърплей в родния футбол.

" Да постигнеш 84 точки - това е необикновено достижение. И 90 да бяхме постигнали, несъмнено отново нямаше да станем първи. Тези точки ги постигнахме почтено и честно. Нямахме шанса да играем против младежки обединения и съдии да ни вземат решение мачовете. В някои мачове дори бяхме ощетени. Това е ЦСКА. ЦСКА се бори до дъно за шампионската купа и сме с високо вдигнати глави. Поздравявам футболистите и треньорите за работата през годината. 


 Пирова победа за ЦСКА - София! Андреев Пирова победа за ЦСКА - София! Андреев " закопа " Левски, само че " алените " също плачат
Приятел съм с Илиан Илиев още от казармата. Познавам го като темперамент и аз персонално нямах никакви подозрения, че Черно море ще си играят мача против Разград за разлика от други отборчета, които тъкмо против тях взеха решение да си обиграват юношите.

 От Левски не мога да имам искания. На огромните тимове не им отива този метод на държание. Те да си вършат сметка, като клуб и тим, къде са стигнали. В ЦСКА съм възпитаван постоянно да се боря за победа и, когато имам неуспехи, да виждам виновността първо в себе си. 
38  Левски: ЦСКА - София
Можехме да си спечелим мачовете. Направихме неверни стъпки в два основни дуела. 

Когато играеш всеки мач на 100% и тимът против теб се хвърля, се натрупват картони и травми. Днес не успяхме да попълним групата за мача. ЦСКА играе за победа във всеки мач и се бори за първото място. 


38  Левски: ЦСКА - София
Саша Илич има контракт, остава си тук. Продължаваме по същия метод, няма никаква конспирация към него. Най-лошото е, че когато един арбитър е свирил правилно даден мач, ние го поздравяваме за това. Когато някой тим играе феърплей, ние му споделяме отлично, а това е основата на спорта. Разочарован съм, че няма феърплей в българското състезание ", съобщи Филипов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР