Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков е категоричен, че българския

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков е категоричен, че българския
Коментари Харесай

Марков: Промяна във футбола е задължителна

Изпълнителният шеф на ЦСКА Пламен Марков е безапелационен, че българския футбол има потребност от смяна, само че не е уверен, че болшинството от клубовете ще я приветстват.

По този метод той разяснява наличието си на срещата на претендента за президент на БФС - Димитър Бербатов, със софийските клубове. Тя се организира на стадион " Българска войска " през вчерашния ден. Това беше следващо такова събитие, проведено от някогашния футболист и щаба му.

" Вчера бях поканен в персонално качество от Димитър Бербатов и пристигнах да чуя това, което той и неговият екип оферират на клубовете, които бяха събрали. Ще се въздържа да давам мнение. Участвах като физическо лице. Не знам за какво не са участвали другите клубове. Аз бях първият човек във футболните среди, които си сподели мнението за ръководенето на българския футбол. Това беше преди осем-девет години, след мен втори беше Любослав Пенев. Промяна би трябвало да има. В този живот всичко се мери с резултати. Риторичен въпрос: какво се промени в нашия футбол за толкоз години? Промяна би трябвало да има наложително, само че дали българското общество и клубовете имат потребност от такова нещо ", съобщи Марков.

" Съседните страни вземат участие на европейско състезание, а ние къде сме? Но има клубове, които вземат решение и те ще се произнесат на бъдещия конгрес. Приветствам концепцията на Димитър Бербатов и на другите претенденти ", добави той.

Днес Марков, в качеството си на изпълнителен шеф, разгласи продължение на съдействието сред ЦСКА и един от главните спонсори на клуба. Той не пожела да посочи дали притежателите на " алените " Гриша Ганчев и Юлиян Инджов са трансформирали решението си да се отдръпват от клуба. Двамата обявиха това желание през февруари, когато почитателите бяха недоволни от прехвърлянето на Али Соу.

" Гриша Ганчев не ме е упълномощавал за неговото отдръпване или оставане в клуба. На този стадий в действие е мнението му, което той е споделил последно. Не мога да се наемам със период докога. Всеки има правото да пояснява въпроса по този начин, както го вижда най-добре. Като игра на " Тука има, тука няма " е. Надяваме се като клуб господин Ганчев и господин Инджов да продължат да финансират клуба. За шест години демонстрираха, че клубът може да се развива без никакви финансови проблеми, всичко се заплаща без закъснение - заплати, награди. Клубът реализира и възходящи резултати ", безапелационен е Марков.

Спонсорите на клуба пък бяха безапелационни, че нямат желание да станат собственик на акциите и желаят да останат единствено рекламодатели. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР