Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, вярва в шансовете

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, вярва в шансовете
Коментари Харесай

Филип Филипов: ЦСКА е доказана марка в Европа

Изпълнителният шеф на ЦСКА - Филип Филипов, има вяра в възможностите на отбора да доближи оптимално напред в шампионата Лига на конференциите през този сезон, съобщи самият той за Българска национална телевизия.

Бившият футболист разяснява изтегления чоп за третия прелиминарен кръг на конкуренцията, който отреди на " алените " да срещнат някой всред грузинския Торпедо Кутаиси и казахстанския Актобе, в случай че се оправят преди този момент с румънския Сепси.

" Ще играем с този тим, с който жребият ни е отредил, а не, с който избираме. Всеки идващ кръг противникът ще бъде по-тежък от предходния, тъй че мисля, че това са естествени съперници. Няма към този момент слаби тимове в Европа и това се потвърди в предходния кръг, когато се получиха няколко изненади. Всеки желае да играе футбол и да побеждава. След като имаме упоритости да продължаваме напред в шампионата, би трябвало да се оправяме с такива съперници. Вече всички играят футбол. И грузинците, и казахстанците напреднаха много. Имат и положителни футболисти ", стартира Филипов.

" Разбира се, че ЦСКА има късмет, тъй като е потвърдена марка в Европа и ще се борим да стигнем колкото се може по-напред в шампионата. Засега обаче сме напълно фокусирани върху мачовете със Сепси ", добави изпълнителният шеф на " алените ".

В последните три години ЦСКА непроменяемо доближава до плейофната фаза на европейските клубни шампионати, като през сезон 2020/21 игра в групите на Лига Европа, а година по-късно в тези на Лигата на конференциите. През предходната акция отборът остана единствено на крачка от груповата фаза на третия по мощ европейски клубен шампионат, откакто бе отстранен от швейцарския Базел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР