Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след победата с

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след победата с
Коментари Харесай

Шеф в ЦСКА с мощна атака срещу БФС

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов приказва след успеха с 2:1 над Пирин (Благоевград).

Той разяснява решението на Апелативната комисия да смекчи наказването на Левски, наложено по-рано от Дисциплинарната комисия поради бомбичка блъснала физиотерапевта на отбора.

„ Как ще разясня пониженото наказване на Левски ли? Само с една дума - безпринципно! Нас за същото нещо предходната година на мача с Лудогорец тук, ни наказаха с един мач и голяма парична санкция. Не става въпрос какво е отношението към едни и други клубове, има си правила и би трябвало да се съблюдават. Тази година шампионатът ще бъде забавен, много тимове има с изравнени сили ", уточни той.

" За да има прекрасен футбол, първо би трябвало шампионата да бъде почтено. С тези решения БФС демонстрира, че към едни тимове отношение е едно, а към другите - напълно друго. Най-лошото е, че се дава независимост на такива прояви и идващия мач може да се случи нещо доста по-лошо. Трябва да се взимат съответни решения, с цел да не се стигне до нещо по-лошо с съдбовен край. Треньорът би трябвало да разяснява играта, за днешния дуел мога да кажа единствено, че съм удовлетворен от трите точки. От нищо друго. До края на шампионата има ужасно доста мачове, всеки мач е значим. Когато си дал всичко от себе си на терена, няма проблем, само че такива мачове като днешния, не ги одобрявам ", съобщи Филип Филипов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР