Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, беше гост в

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, беше гост в
Коментари Харесай

ЦСКА стартира поредица от срещи с феновете, Филипов говори за избора на Илич и бъдещето на Кайседо

Изпълнителният шеф на ЦСКА - Филип Филипов, беше посетител в предаването " Арена Спорт " по Българска национална телевизия 1, където разкри аргументите, заради които " армейците " са избрали Саша Илич за собствен нов старши-треньор. Шефът разгласи в задатък, че " алените " ръководители започват обиколка из страната, на която да организират срещи с почитателите на клуба. Не бяха подминати тематиките за новия стадион и бъдещето на звездата Жорди Кайседо.
 В Еквадор: ЦСКА отхвърли 2.5 милиона евро за Жорди Кайседо
В Еквадор: ЦСКА отхвърли 2.5 милиона евро за Жорди Кайседо

Офертата е от турския гранд Бешикташ

" Философията на Саша Илич изцяло съответствува с условията, които имаме в ЦСКА за визията на игра. Неговата философия е в ДНК-то на ЦСКА - да се играе нападателен футбол и постоянно да се търси успеха. Илич е почтен човек и гладен за триумфи треньор. Най-важната цел е да се построи мощен тим.

Миналата година след една добра есен, необяснимо за какво, се направи една слаба пролет. Едно голямо отчаяние остави тя измежду всички нас. Разочарованието във почитателите беше доста огромно напролет. Целта на плануваната обиколка из страната е ясна, тъй като връзката на равнище почитатели - клуб, изостава. В момента гледаме да надграждаме, да развиваме тази връзка. Искаме да посетим почитателите, ЦСКА е с голяма фенска база из цялата страна. С тази обиколка желаеме да засвидетелстваме нашето почитание към тях и да им отговорим на всички въпроси, които ги интересуват.

Обиколката занапред се възнамерява. Ще има информация по кое време и къде ще бъдат срещите.

В продължение на една година доста интензивно се работи в тази тенденция за стадиона. Проведоха се доста срещи и договаряния. Собствениците са обезпечили нужните вложения за стадиона. Вече сме на финалната права. За всяка последваща стъпка ще бъдат осведомени почитателите. Нека да са спокойни, ЦСКА ще има нов стадион.

Жорди Кайседо е футболист на ЦСКА. Най-нормалното нещо е, когато има добра оферта за него да бъде трансфериран. На този стадий той остава футболист на ЦСКА ".
 Официално: ЦСКА разгласи първия си летен трансфер
Официално: ЦСКА разгласи първия си летен трансфер

Вижте кой е той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР