Изпълнителният директор на „Топлофикация“ ЕАД и кметът на София Йорданка

...
Изпълнителният директор на „Топлофикация“ ЕАД и кметът на София Йорданка
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова и шефът на „Топлофикация“ пропуснаха да се явят в Народното събрание

Изпълнителният шеф на „ Топлофикация “ ЕАД и кметът на София Йорданка Фандъкова не се явиха на чуване в Комисията по проверка.

Председателят на комисията Мая Манолова счете това за неуважително отношение. Според нея Фандъкова е абдикирала от проблемите на столичани и „ Топлофикация “ е просто един от тях.

„ Очаквахме да пристигна най-малко някой от Столичния общински съвет, поради големите проблеми, които сдружението има на прага на отоплителния сезон. И с комплексното позволение, и с големите задължения, и с цените на парното, и с несъбраните отговорности – всички проблеми, които ще се стоварят на главите на столичани “, уточни тя.

Като представители на „ Топлофикация-София “ на комисията отидоха трима заместник-изпълнителни шефове и ръководителят на Управителния съвет на сдружението.

От страна на Столична община се яви шефът на Дирекция „ Управление на боклуци и контролни действия, както и основен специалист към нея. Според Манолова това е екзотично решение, което е неуважително към Народното събрание.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР