Изпълнителният директор на Милан Иван Газидис разкри целите, които са

...
Изпълнителният директор на Милан Иван Газидис разкри целите, които са
Коментари Харесай

Шеф в Милан: Пиоли е специален, амбициите трябва да са за Скудето

Изпълнителният шеф на Милан Иван Газидис разкри задачите, които са си сложили на управително равнище в „ червено-черния “ клуб за сезона. Той си напомни и страстите от спечелването на Скудетото през предходната акция, а приказва и за две от фундаменталните фигури, върнали „ росонерите “ на огромната сцена – Стефано Пиоли и Златан Ибрахимович.

„ Това беше специфичен сезон за всички нас. Спечелването на Скудетото след 11 години е огромна страст за клуба и приемането на тази премия е още една чест. Трябва да имаме тази упоритост - ние сме Милан. Винаги желаеме да растем, да се подобряваме всеки ден и да печелим още веднъж. За нашите почитатели това беше огромна наслада ”.

„ Със сигурност би трябвало да се класираме за осминафиналите в Шампионска лига - належащо е да спечелим и двата мача и това е нашата цел “.

„ Стефано Пиоли е специфичен човек. Той има полезностите на клуба. Той е треньор с ясни хрумвания, ангажира се да оказва помощ на младите играчи да порастват. Стефано е фундаментален за този Милан и за нашия напредък ”.

„ Екипно изпитание е, освен от спортна страна, само че и отвън терена. Свършихме страхотна работа, която е значима и през днешния ден, и за бъдещето на клуба ”.

Накрая, южноафриканецът сподели и няколко думи за Златан Ибрахимович З двамата нееднократно имаше спекулации, че не са в положителни връзки: „ Ибрахимович е човек с доста мощен темперамент за пред обществото, само че под тази маска има благ, образован човек, към който този тим и тези млади играчи порастват “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР