Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, проведе дългоочакваната среща

...
Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, проведе дългоочакваната среща
Коментари Харесай

Павел Колев : Със сигурност ще доиграем сезона

Изпълнителният шеф на Левски - Павел Колев, организира дълго чаканата среща с футболистите на столичния гранд. Шефът е срещнал играчите с актуалната тежка обстановка в клуба. Той увери, че няма вид левскарите да прекратят присъединяване си в шампионата. Ето какво още сподели пред публицистите, очакващи го на " Герена ":

" Заведени са каузи против клуба. Не са 21. Те бяха толкоз и когато ние дойдохме. Няма нищо ново. Поговорихме с футболистите на мира в съблекалнята. Мисля, че по този начин беше почтено по отношение на тях, с цел да са наясно каква е обстановката. Нямаше въпроси от тяхна страна. Треньорът приказва преди мен и беше по-спокоен от мен. Аз също съм спокоен, не съм обезпокоен.

Възможно е да се стигне до продажба на играчи. Конкретни предложения няма. Възможно е да се закрепи бюджета с нови спонсорски контракти и рекламни контракти. Няма вид да не доизкараме сезона. Ако би трябвало, ще доиграем сезона с тези, които останат. Няма вид да не доиграем сезона.

В очите на един професионален футболист може да видите доста неща. Аз единствено им приказвах за пет минути. Не е моя работа да ги проучваме. Важно е да ги видите на подготовка и какво ще създадат в събота на мача.

Дано да са кучета. Аз също по този начин считам. Има доста спекулации по отношение на това дали ще остана в клуба. Четох, че са ме отписали. Аз съм тук и няма да мръдна, до момента в който не се стабилизират нещата. Това също има споделих.

Беше заявено, че Националната лотария ще продължи финансирането, само че е малко неразбираема формата. Може да е с по-малко средства, може и да е без никакви ", сподели Павел Колев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР